2000195.jpg
Kausi on siis pyörähtänyt kunnolla käyntiin. Raporttia tai sivujen päivityksiä ei liioin ole sivuilla näkynyt.
Noh, tästä huolimatta muistellaan vielä reilun viikon takaista kotipeliä Torniota vastaan. Pelistä on jäänyt mieleen meidän hallinta pelitapahtumista kentällä, mutta jäätyminen ratkaisu hetkillä. Ainoastaan kolmas erä oli selvää vieraiden hallintaa. Tornio oli kokeneenpi erien lopuissa varsinkin mentäessä kohti pelin loppua. Tuomarit olivat ikävä kyllä varsin hukassa koko pelin. Todella hämmästyttävää tuomarointia! Enkä tässä tarkoita rajatuomareita. Onneksi ei ollut sen kuumempia pelaajia kentällä ;) Tornio vei lopulta tiukan vääntämisen jälkeen pelin itselleen ja sai kyllä meidän poikain päät painumaan. Kyllähän sen tietää!

Viime viikonloppu ei tuonut lohdutusta sarjatilanteeseen. Alla oli huononpi reeniviikko, kuin edellinen sarjakauden avausviikko. Olisikohan tämä ollut yksi vaisun esityksen syy? Peli Nurmoa tiedettiin vaikeaksi, mutta ei uskottu noin vaisuun esitykseen edes pienien vastoinkäymisten vuoksi. Teemu oli pois reissusta ja se aiheutti muutoksia pelaavaan seitsikkoon. Artolla oli pieniä vaivoja ja näin Jyrki jouduttiin uhraamaan toiseksi passariksi liberon tontin sijaan. Liberoksi pienen kyselyn jälkeen passitettiin minut. Oli muuten ensimmäinen kerta kun olin liberona pelissä. Ja en muista että edes reeneissä olisin liberon paikalla häärinyt. Jälki oli myös sen mukaista. Tsori pojat ;) ! No ei se yksin liberopeliin ratkennut. Vaisut oli esitykset kauttaaltaan. Samanlaista aneemisuutta kuin viime kaudella vieraspelissä oli tämäkin taputtelu. Me ei pelattu omalla tasolla koko pelin aikana. Nurmo ei joutunut kummoista peliä esittämään, että sai voiton ja kaksi pistettä.

Sunnuntain NaPa peliin lähdettiin taistelemaan tosissaan pisteistä. Tosin itse en ollut paikalla työesteiden vuoksi, mutta muut taisivat olla paikalla. Teemu oli taas mukaan ja palasi liberon tontille. Ensimmäinen erä oli ollut tasaista vääntämistä, mutta NaPa oli jälleen lopussa parempi. Taisi olla vuosi takaperin täsmälleen sama juttu. Nyt vain NaPa vei myös kaksi seuraavaakin erää. Peli oli kuulemma ollut parempaa kuin Nurmossa, mutta ei vielä lähelläkään sitä tasoa mitä jokainen itseltään ja toisiltaan odottaa.

Ensi viikonloppuna matkustetaan Ouluun Ettan vieraaksi. Etta on kova vastus, mutta isoin virhe on lähteä nöyristelemään. Jotain on keksittävä viime viikonlopun peleistä poikkeavaa tai kylymästi käy. Pitäis vissiin laittaa Metallican uusin levy Death Magnetic soimaan viikolla reeneissä niin alkais tulla oikeanlaista asennetta! Tai sitten ihan vaan reenata pirusti...

JOPO evp.libero